Tarieven

Wat zijn de kosten van een behandeling?

Chiropractie – Eerste consult - 60 minuten

€105,00

Chiropractie – Vervolg behandeling - 30 minuten

€80,00

Chiropractie – langer dan een jaar niet geweest, vervolg behandeling + onderzoek - 30 minuten

€90,00

Chiropractie wordt vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Het bedrag per behandeling en het maximum per jaar verschillen per zorgverzekeraar. Het bedrag hangt af van het door u gekozen pakket. Meestal is er geen verwijzing van de huisarts nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen. Voor zorg uit de aanvullende verzekering geldt geen eigen risico. De betaling gaat per factuur. Na de behandeling en betaling ontvangt u een kwitantie die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. De verzekeraar zal het bedrag waarop u recht heeft aan u vergoeden. 

Een overzicht van de vergoedingen voor 2023 voor chiropractische behandeling bij de verschillende zorgverzekeraars kunt u hier downloaden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit overzicht en adviseren u zelf na te gaan bij uw zorgverzekeraar wat de vergoeding voor chiropractie is. 

Een overzicht van de vergoedingen voor 2024 voor chiropractische behandeling bij de verschillende zorgverzekeraars kunt u hier downloaden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit overzicht en adviseren u zelf na te gaan bij uw zorgverzekeraar wat de vergoeding voor chiropractie is. 

Fysiotherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering, wanneer er sprake is van een chronische indicatie kan dit ook uit de basisverzekering vergoed worden. Kinderen (tot 18 jaar) krijgen 18 behandelingen vergoed uit de basisverzekering. Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars. Voor vragen over uw vergoeding adviseren wij u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Fysio & Chiro de Groot voldoet aan de eisen die gesteld zijn door de zorgverzekeraars. Voorwaarde voor vergoeding is (vaak) dat een chiropractor de Doctor of Chiropractic (DC) titel draagt en/of geregistreerd staat bij Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en/of lid is van de beroepsvereniging Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA). Dit is een garantie dat een chiropractor een erkende opleiding met succes heeft afgerond, regelmatig bijscholing volgt en de Nederlandse taal beheerst.

Fysiotherapie – Reguliere zitting

€40,00

Fysiotherapie – Zitting inclusief toeslag uitbehandeling

€55,00

Fysiotherapie – Zitting inclusief inrichtingstoeslag

€50,00

Fysiotherapie – Intake en onderzoek na verwijzing met uitbehandeling

€65,00

Fysiotherapie – Intake en onderzoek naar verwijzing

€50,00

Fysiotherapie – Screening, intake en onderzoek na screening

€50,00

Fysiotherapie – Intake en onderzoek

€45,00

Fysiotherapie – Screening

€20,00

Fysiotherapie – Complexe zorgvragen

€65,00

Fysiotherapie – Bekkenfysiotherapie aan huis

€65,00

Fysiotherapie – Bekkenfysiotherapie

€50,00

Fysiotherapie – Oedeemtherapie aan huis

€65,00

Fysiotherapie – Oedeemtherapie

€50,00

Fysiotherapie – Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek in praktijk

€65,00

Fysiotherapie – Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek aan huis

€80,00